Studenti Rudarsko-geološkog fakulteta u poseti privrednom društvu ’’EcoMet reciklaža’’

Studenti Rudarsko-geološkog fakulteta u poseti privrednom društvu ’’EcoMet reciklaža’’

U okviru sprovođenja terenske prakse studenti master studija na Rudarsko-geološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu, posetili su danas privredno društvo ’’Ecomet Reciklaža’’.

Master studenti studijskog programa Regionalna geologija, na čelu sa prof. dr Ljupkom Rundićem, obišli su proizvodni kompleks i rudarska okna u Zajači. Svesni  vekovne tradicije rudarenja na ovom prostoru, studenti su imali priliku da na terenu vide procese istražnih radova rude antimona u Zajači, koji se obavljaju najsavremenijim metodama i uz nadzor stručnih lica iz oblasti rudarstva.

Ova poseta budućih stručnjaka  iz oblasti geologije odslikava želju menadžmenta privrednog društva ’’EcoMet Reciklaža’’ da se budućnost kompanije mora graditi prvenstveno na upošljavanju visoko obrazovanih kadrova koji će svojim znanjem omogućiti započeti trend poslovanja  po najvišim svetskim standardima.

Po završenoj poseti, lepe utiske poneli su i gosti i  domaćini, sa obostranom željom da se ovakav vid saradnje nastavi i u budućnosti.

 

Posted in Vesti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *