Kasko osiguranje Beograd, agencija za posredovanje u osiguranju, Srbija

Kasko osiguranje Beograd

Potrebno vam je kasko osiguranje, kasko osiguranje vozila, autokasko, kasko osiguranje plovila, kasko osiguranje stana - kuće, putno osiguranje, zdravstveno osiguranje ili dobrovoljno penzijsko osiguranje? Na pravom ste mestu, mi smo kasko osiguranje Beograd

Mi smo agencija za osiguranje sa dvadesetogodišnjim iskustvom u ugovaranju, prodaji polisa i pomoći prilikom naplate osiguranja u slučaju nesreće. Naš tim je spreman da odgovori na svako vaše pitanje koje se tiče tipičnih vrsta osiguranja kao što su:

Pored svega navedenog možete nam se obratiti sa vašim specifičnim zahtevom u vezi sa kasko osiguranjem ili običnim osiguranjem koje nije u standardnoj ponudi pa vam u, tom slučaju, naši saradnici mogu pripremiti posebnu ponudu krojenu prema vašim zahtevima i potrebama.

Šta je kasko osiguranje (autokasko)?

Najčešće se pojam kasko osiguranja vezuje za osiguranje automobila iako je to pogrešno jer kao što smo videli autokasko nije jedini vid kasko osiguranja ali je najčešći pa se stoga na sam pomen pojma kasko osiguranje najčešće misli na to.

Samim ugovorom o kasko osiguranju osiguravač se obavezuje da će nadoknaditi materijalne štete nastale na osiguranom vozilu te drugim osiguranim predmetima u vozilu i na vozilu ako te štete nastanu zbog ostvarenja osiguranog rizika, a  osiguranik se obvezuje za to platiti premiju osiguranja. Naravno ovo se sve odnosi i na stanove, kuće kao i bilo koja druga prevozna sredstva kao što su čamci, brodovi, kamioni, autobusi pa čak i avioni.

Posebne pogodnosti nudimo firmama koje žele da osiguraju svoje poslovne prostorije, magacine, proizvodne hale jer se  u njima i najčešće događaju nesreće. Naravno, možete osigurati i robu u magacinima od svake vrste nezgode kao što su poplava, požar ili slično.

Naš stručni tim je tu da vam pomogne prilikom naplate štete u slučaju osiguranog događaja jer su naši dugogodišnji partnerski odnosi sa svim većim osiguravajućim kućama u Srbiji garancija kvaliteta našeg rada.

Kako da nas kontaktirate?

Za više informacija o kasko osiguranju i osiguranju uopšte posetite naš web sajt https://kaskoosiguranjebeograd.rs ili nas kontaktirajte preko KONTAKT strane pozivom broja ili slanjem email upita.

Dobrodošli u Kasko osiguranje Beograd

Naši partneri

Otkup akumulatora EcoMet Reciklaža d.o.o. | Tehnološko-metalurški fakultet Otkup akumulatora EcoMet Reciklaža d.o.o. | Institut za ekonomiku poljoprivrede IEP Purchase of batteries EcoMet Recycling ltd |  Ludan Otkup akumulatora EcoMet Reciklaža d.o.o. | GasTeh Otkup akumulatora EcoMet Reciklaža d.o.o. | Elmont Čačak
Otkup akumulatora EcoMet Reciklaža d.o.o. | Weishaupt Otkup akumulatora EcoMet Reciklaža d.o.o. | Enikon Otkup akumulatora EcoMet Reciklaža d.o.o. | Institut za preventivu Otkup akumulatora EcoMet Reciklaža d.o.o. | KBV Datacom Otkup akumulatora EcoMet Reciklaža d.o.o. | Institut MOL